Honlapkészítés


Honlapkészítés, weblap készítés

Honlapkészítés elérhető áron? Olcsó, de professzionális honlapot szeretne? Vegye igénybe honlapkészítés szolgáltatásomat!

Napjainkban szinte nélkülözhetetlen, hogy egy társaság, kft, vagy vállalat ne képviseltesse magát az interneten. A világon több milliárdan használják napi gyakorisággal az internetet adta lehetőségeket és ha, egy felhasználónak szüksége van valamilyen információra az biztos, hogy a világhálón keres először és csak akkor fordul más forráshoz, ha ott nem leli föl a neki megfelelő információkat, szolgáltatást esetleg terméket. Legyen az akár egy tárgy, szolgáltatás vagy akár egy informatikai szakember elérhetősége.

Ha Ön honlapot szeretne, jó helyen jár örömmel segítünk önnek. Szükség szerint megírjuk honlapja szövegét, ha ön nem akar időt fordítani rá, természetesen a weboldal publikálásra csak egyeztetések után kerülhet sor. Ha fotókra van szüksége természetesen vállaljuk a fotók elkészítését és minden azokkal kapcsolatos utómunkákat. Segítséget nyújtunk a domain név kiválasztásában és regisztrációjában illetve a tárhely bérléssel kapcsolatos munkákban is.

Honlapkészítés – CMS rendszerrel

Rendszerint Két gyakori és igen elterjedt CMS rendszert szoktam ajánlani a nagyobb PHP kódot is tartalmazó honlapokhoz, a Joomla és a Wordpress CMS rendszereket. Az, hogy kinek melyik rendszer a legmegfelelőbb az nagyban függ a honlappal szembeni követelményektől. Mindkét CMS rendszer úgynevezett tartalomkezelő rendszerrel vannak ellátva, tehát a honlap tulajdonosai komolyabb szaktudás nélkül egy kisebb betanítás után, könnyedén tudják módosítani honlapjuk tartalmát. További kitűnő tulajdonsága a két CMS rendszernek, hogy könnyen lehet bővíteni egyéb spaciális funkciókkal esetleg a dizájn szolgáló elemekkel.

Wordpress CMS Rendszer

A Wordpress rendszer olyan vállalkozásoknak, cégeknek ajánlott, akik egyszerűbb, kisebb de mégis dinamikus weboldalban gondolkoznak. A wordpress előnye többek között a kis méret, gyors futási sebesség, könnyű kezelhetősége.

Joomla CMS rendszer

A wordpress-nél jóval komolyabb CMS rendszer, mely rengeteg bővítési lehetőséget tesz lehetővé. Alkalmas akár egy teljes értékű websop elkészítésére amely tartalmaz fórumot, galériát, vendégkönyvet stb... Magától értetődően a rendszerigénye nagyobb mint a wordpress CMS-nek. Olyan kis és középvállalkozásnak javasolt, akik komolyabb weboldalban gondolkoznak egy 6-8 oldalas bemutatkozó oldalnál.

A leg költségkímélő megoldás az úgynevezett Statikus oldalak (HTML, DHTML oldalak)

Ha ön úgy gondolja, hogy honlapjának tartalmát csak nagyon ritkán kell módosítani statikus (HTML)oldal választásával jelentősen csökkentheti költségeit. A statikus oldalakat tartalmát csak megfelelő szaktudással rendelkező szakember segítségével tudja módosítani, viszont lényegesen gazdaságosabb megoldást jelent, mint a CMS rendszerek.Valid HTML 4.01 Transitional VIPkatalógus - Ellenőrzött linkgyűjtemény - segítünk eligazodni a linkek között! ingyenweblap logo linkkatalogus linkgyűjtemény