Helyszíni Szerviz

A PC-Felcser informatikusai gyorsan és rugalmasan állnak a nyíregyházi lakosság rendelkezésére. A helyszíni szervizszolgáltatásra manapság egyre nagyobb igény van. Miért ? Mert az embereknek nincs ideje szervizbe rohangálni, nincs mindenkinek autója, esetleg életkora nem teszi lehetővé, hogy hóna alatt egy számítógéppel buszozzon stb... Az emberek nagy részének sokkal egyszerűbb az ha "Az Informatikus Házhoz Jön".

A PC-Felcser informatikusa telefonos egyeztetés után a helyszínre megy majd kijavítja a hibát, vagy esetleg a szervizbe majd a megjavított gépet vissza szállítja önnek.

A PC-Felcser informatikusai már igen sok nyíregyházi és Nyíregyháza térségében élő ügyfélnek segítettek. Ügyfeleink véleményüket, észrevételeiket megírhatják a vendégkönyvünkbe. Kérjük, hogy további referenciákért olvasson bele a vendégkönyvünkbe:   >>Vendégkönyv<<   Köszönjük!

Rendszerüzemeltetés

A PC-Felcser megalakulása óta több nyíregyházi kis és középvállalkozásnál lát el rendszergazdai, rendszermérnöki feladatokat. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink informatikai hálózatát nagy biztonsággal, hibamentesen tudjuk működtetni.

Íme néhány partnerünk

Honlap Referencia

Ügyfeleink számára egyedi weblapokat készítünk: a honlapokat egyedi grafikával szükség esetén Joomla vagy Worpress CMS tartalomkezelő rendszerünkkel látjuk el. Ügyfeleink kérésére a Domain név regisztrációt és az azzal kapcsolatos teendőket elvégezzük. A weboldala készítés munkadíj számítása sok tényezőtől függhet:

Weboldalak elkészítésének árait befolyásoló tényezők:


Íme néhány weboldal Webdesign munkáink közül:

OST-BAU Kft (HTML)

ostbau foto

SEMAFOR Autósiskola (Joomla CMS)

Jocó Panzió (DHTML)

joco panzio foto

Palatető Tisztítás (XHTML)

palateto foto

Life Water Kft. (XHTML)

life water foto

0-24 Csőtisztító Kft. (WordPress CMS)

0-24 Csotisztito kft foto

Kifestek Bt. (Drupal CMS)

Kifestek 24 Bt foto

Jázmin Virágüzlet (Joomla CMS)

Jazmin Viraguzlet foto

Mentor Alapítvány (Joomla CMS)

Mentor Alapítvány foto

Talpterápia (Joomla CMS)

talpterápia foto
Valid HTML 4.01 Transitional