Rendszerüzemeltetés

Ha ön kis és középvállalkozást vezet, tisztában van azzal, hogy az informatika vállalkozás szintjén megkerülhetetlen tényező.
Az adatok összegzése, feldolgozása, a kommunikáció, készletek nyilvántartása felügyelete de még a biztonsági kamerarendszer is számítógépek használatával történik.

A legapróbb hiba is komoly bevételkiesést idézhet elő. Egy meghibásodott számítógép miatt akár napokra megállhat a munka esetleg termelés. Az ebből kiinduló problémák akár hatványozódhatnak is.

Tehát az ön számára feltétlenül fontos, hogy informatikai rendszere kifogástalan állapotban legyen illetve fontos céges adatairól megfelelő biztonsági másolattal rendelkezzen.

Ehhez nyújt segítséget a PC-Felcser egyéni informatikai vállalkozás


Mit jelent az, hogy "Rendszerüzemeltetés"

A"Rendszerüzemeltetés" alatt azt értjük, hogy önnek mint cégtulajdonosnak, kis és középvállalkozás vezetőnek függetlenül attól, hogy milyen területen végzi tevékenységét, a PC-Felcser informatikusai vállalják, hogy önnek, bármilyen informatikával kapcsolatos problémája lenne azt gyorsan és hatékonyan megoldja, felmerülő hibákat kijavítja.

Telefonon a napi 24 órájában elérhetőek vagyunk, alkalmazkodunk partnereink munkaidő beosztásához. Partnereink alkalmazottai is bármikor megkereshetnek minket informatikával kapcsolatos, ügyes-bajos dolgaikkal.
Természetesen informatikusaink azonnal rendelkezésükre állnak, távolról nyújtanak segítséget, szüksége esetén a helyszínre mennek.A rendszergazdai illetve rendszerüzemeltetési szolgáltatások igénybevételének két módja van.

Az eseti megbízáskor azt, hogy mikor van szüksége informatikai segítségre elsősorban ön dönti el, ha ön úgy látja, hogy gond van a számítógépes rendszerével kapcsolatba lép velünk ez után a PC-Felcser informatikusa 2-3 órán belül a helyszínre megy és megkezdi a hiba kijavítását. Az eseti megbízáskor az óradíj Bruttó: 6000 Ft / megkezdett óra. Nagyobb, komplikáltabb hiba esetén egyedi megegyezés szerinti munkadíjat számítunk föl. Szükség esetén hibafeltárást végzünk majd árajánlatot készítünk.

Szerződéses megbízás esetén a PC-Felcser és ön szerződést köt és szerződésben rögzíti a rendszerüzemeltetés havidíját, annak minden költségét, hogy mikor és milyen esetekben kell a helyszínre mennünk, mennyi idő telhet el a hiba bejelentése és kijavítása között. Távolról milyen segítséget kell nyújtanunk illetve a rendszerét távolról folyamatosan felügyeljük, az esetleges felmerülő problémák kijavítását azonnal megkezdjük. Mivel a szerződésben felelőséget vállalunk, hogy az ön rendszerét megfelelően és biztonságosan üzemeltetjük, ezért mindig arra törekszünk, hogy rendszere a legoptimálisabb és mindig üzemkész legyen.

A szerződéses megbízás díjszámítása függ a kiszolgálók(szerverek) típusától, számától, hogy milyen szerver illetve kliens operációs rendszereket futtat a számítógépein. Továbbá függ a hálózat nagyságától kliensgépek számától. Attól, hogy alkalmazottjai otthonról, távolról szeretnék e használni az informatikai rendszerét. Ezért a rendszerüzemeltetési díj mindig a rendszer felmérése után egyedileg lesz meghatározva és szerződésben rögzítve.

Árajánlatkérés, információ kérés : info@pcfelcser.hu

Valid HTML 4.01 Transitional